Privacy and Cookie Policy

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας.

H Medochemie Limited (“Medochemie”) είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κυπριακή Δημοκρατία με αριθμό εγγραφής ΗΕ7761, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, πώληση, διανομή φαρμάκων και/ή φαρμακευτικών προϊόντων.

Στη Medochemie κατανοούμε πλήρως τη σημασία προστασίας και εμπιστευτικότητας των προσωπικών δεδομένων όλων των ατόμων που συγχρωτίζονται με τη Medochemie και σας κρατά ενήμερους για τα ακόλουθα:

  • Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς,
  • Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα,
  • Τη βάση επί της οποία γίνεται η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων,
  • Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα,
  • Πότε, πώς και γιατί ίσως να χρειαστεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα πρόσωπα και/ή να τα διαβιβάσουμε εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας
  • Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα,
  • Τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα,
  • Τι να κάνετε αν δεν θέλετε να μας παράσχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, και
  • Πως χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να συλλέξουμε περαιτέρω πληροφορίες.

Αν έχετε ακόμη οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την Πολιτική Προστασίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

με email: dpo@medochemie.com
τηλεφωνικά: 00357 25 867600

Έχουμε λάβει επιβεβαιώσεις ότι όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν ληφθεί από τους ενδιάμεσους υπεύθυνους επεξεργασίας προκειμένου να συμμορφωθούν πλήρως με τις διατάξεις της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αίτηση για Εργοδότηση

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την αίτηση εργοδότησης η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί όπως μα παρέχετε προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων και όχι περιοριζόμενων, στο όνομά σας, διεύθυνση, τηλεφωνικό αριθμό και αριθμό ταυτότητας. Περαιτέρω, θα σας ζητηθεί όπως μας παρέχετε αντίγραφο του βιογραφικού σας.

Οι εν λόγω πληροφορίες θα αποσταλούν στους διακομιστές μας, οι οποίοι φιλοξενούνται από την Microsoft Inc. και στη συνέχεια διαβιβάζονται στο αρμόδιο τμήμα της Medochemie, ως περαιτέρω αναφέρεται ανωτέρω, το οποίο είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των παρεχόμενων πληροφοριών. Το αρμόδιο τμήμα σε αυτή την περίπτωση είναι συνήθως το Τμήμα Εργατικού Δυναμικού της Medochemie, αυτό όμως μπορεί να διαφέρει.

Το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού ή το αρμόδιο τμήμα της Medochemie λαμβάνει και αναθεωρεί τα δεδομένα που τους κοινοποιούνται μέσω email και αποθηκεύει όλα αυτά τα δεδομένα τοπικά στους υπολογιστές, για την προστασία των οποίων λαμβάνονται όλα τα εύλογα μέτρα. Η επικοινωνία του διακομιστή SMTP προστατεύεται από το TLS (γνωστό επίσης και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων κρυπτογραφείται μέσω ενός κρυπτογραφητή (cipher) πριν αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.

Αν εκτυπωθούν αντίγραφα των εν λόγω δεδομένων, αυτά πρέπει να φυλάσσονται σε αρχεία εντός του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, όπου πρόσβαση θα έχουν μόνο τα μέλη του Τμήματος, οι Διευθυντές της Medochemie ή άτομα που έχουν εξουσιοδοτηθεί να έχουν πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα.

Χρήση τέτοιων Δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε εσωτερικά τα δεδομένα που μας κοινοποιείτε, για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε την καταλληλόλητά σας για τη θέση για την οποία κάνατε αίτηση. Η χρήση τέτοιων δεδομένων θα γίνει στην περίπτωση που επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας αναφορικά με την αίτησή σας.

Υποβάλλοντας αίτηση στη Medochemie, αποδέχεστε όπως τα δεδομένα σας διατηρηθούν από τη Medochemie για περίοδο έξι (6) μηνών μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης για την θέση που αιτηθήκατε. Αν επιθυμείτε όπως η Medochemie διατηρήσει τα δεδομένα σας για μελλοντικές ευκαιρίες εργοδότησης, πρέπει να συναινέσετε ρητά στη διατήρηση των στοιχείων σας και/ή των προσωπικών σας δεδομένων από τη Medochemie για περαιτέρω περίοδο τριάντα (30) μηνών. Με την συμπλήρωση των άνω προθεσμιών, ανάλογα με την περίπτωση, η Medochemie θα διαγράφει όλα τα προσωπικά δεδομένα που κοινοποιήθηκαν από εσάς.

Δε θα χρησιμοποιούμε, πουλούμε ή άλλως πως καθιστούμε διαθέσιμα ή διανέμουμε τέτοια δεδομένα σε τρίτα μέρη και/ή οντότητες εκτός του ομίλου εταιρειών της Medochemie.

Επικοινωνήστε μαζί μας – Φόρμα Γενικών Ερωτημάτων (General Enquiries Form)

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα μας «Contact Us», τα δεδομένα που παρέχετε θα αποθηκεύονται από την ιστοσελίδα μας που φιλοξενείται από τη Microsoft Inc. Ακολούθως, τα δεδομένα θα διαβιβάζονται στα Κεντρικά Γραφεία της Medochemie, ως περιγράφονται ανωτέρω, και ακολούθως θα διαβιβάζονται στο αρμόδιο τμήμα ή άτομο εντός του Οργανισμού. Οι προσωπικές πληροφορίες που κοινοποιούνται σε εμάς κατ’ αυτό τον τρόπο αποθηκεύονται στους διακομιστές μας για περίοδο έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υποβολής τους και στη συνέχεια διαγράφονται.

Ιατρικές πληροφορίες και Φαρμακοεπαγρύπνηση

Λάβετε υπόψη ότι η Medochemie καταγράφει πληροφορίες αναφορικά με καταγγελίες που σχετίζονται με προϊόντα της και τις πιθανές παρενέργειες που πιθανόν να έχουν αυτά για λόγους ασφάλειας των ασθενών και για να συμμορφωθεί με τους σχετικούς και ισχύοντες νόμους και/ή ευρωπαϊκούς και/ή διεθνείς κανονισμούς και/ή οδηγίες και/ή υποχρεώσεις που απορρέουν και/ή που σχετίζονται με τον σκοπό των εργασιών της Medochemie και/ή έχουν ζητηθεί από τους σχετικούς τοπικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς.

Εάν είστε ασθενής που αναφέρει ανεπιθύμητο συμβάν, η Medochemie μπορεί να ζητήσει και να συλλέξει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών που αφορούν τη σωματική ή ψυχική σας υγεία, ως μέρος της διαδικασίας αναφοράς/καταγγελίας και την παρακολούθηση των ανεπιθύμητων ενεργειών της περίπτωσης που αναφέρατε. Αυτές οι πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων) θα παρέχονται από εσάς και θα χρησιμοποιούνται από εμάς σύμφωνα με τις ισχύουσες κανονιστικές απαιτήσεις για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ποιότητας και ασφάλειας της ιατρικής περίθαλψης και των ιατρικών προϊόντων ή συσκευών και συγκεκριμένα για την υποστήριξη των νομικών και κανονιστικών υποχρεώσεων της Medochemie αναφορικά με τις αναφερόμενες παρενέργειες που σχετίζονται με τα προϊόντα της.

Τα δεδομένα αυτά θα τίθενται στη διάθεση του Τμήματος Φαρμακοεπαγρύπνησης της Medochemie και πιθανόν να κοινοποιηθούν εντός του Οργανισμού σε άλλα σχετικά τμήματα. Τα δεδομένα μπορούν να κοινοποιηθούν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και σε άλλους εθνικούς οργανισμούς προκειμένου να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις. Η Medochemie θα αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και την Πολιτική Διατήρησης της εταιρείας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των νομικών της υποχρεώσεων ή για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Όταν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για αυτούς τους σκοπούς, θα διαγραφούν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από τη Medochemie για αρκετά χρόνια, ανάλογα με το σκοπό και την ανάγκη επεξεργασίας των δεδομένων αυτών. Υποβάλλοντας αναφορά φαρμακοεπαγρύπνησης στη Medochemie, συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες σας θα διατηρούνται από τη Medochemie ως αναφέρθηκε ανωτέρω.

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που διατηρούνται στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@medochemie.com, και μπορείτε περαιτέρω να ζητήσετε όπως αυτά τροποποιηθούν εάν δεν συμφωνείτε, όμως δεν είναι δυνατόν να ζητήσετε τη διαγραφή αυτών των δεδομένων.

Πληροφορίες που συλλέγονται από ανηλίκους κάτω των 16 ετών

Σε περίπτωση που το άτομο που υποβάλλει τα προσωπικά του στοιχεία στη Medochemie είναι κάτω των 16 ετών, η Medochemie θα απαιτήσει τη συγκατάθεση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα του ανηλίκου.

Πώς αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας

Όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που αποκτά η Medochemie αποθηκεύονται στους τοπικούς διακομιστές/ βάσεις δεδομένων μας και έχουν ληφθεί όλα τα εύλογα μέτρα από την Medochemie για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα αυτά θα διατηρηθούν ασφαλή κατά την αποθήκευση και/ή την επεξεργασία τους. Οι πληροφορίες που κοινοποιούνται μέσα στον οργανισμό είναι προσβάσιμες μόνο από τα Ανώτερα Διοικητικά Στελέχη της Medochemie και/ή στο προσωπικό στο οποίο έχουν κοινοποιηθεί τέτοιες πληροφορίες.

Όλες οι πληροφορίες έντυπης μορφής διατηρούνται σε αρχεία που αποθηκεύονται τοπικά από το άτομο που έχει εξουσιοδοτηθεί να έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και/ ή στον κατάλληλο διευθυντή της Medochemie.

Γίνονται αυστηροί έλεγχοι και ρυθμίσεις για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που κοινοποιούνται, θα είναι προσβάσιμα και θα κοινοποιούνται μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο για τους σκοπούς που έχουν συλλεγεί και κοινοποιηθεί.

Περαιτέρω διασφαλίσεις και διαδικασίες σχετικά με τη συλλογή, τη διατήρηση, την επεξεργασία και τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων περιλαμβάνονται στους ΔΕΚ της Medochemie.

Διακομιστής Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα μας φιλοξενείται (hosted) από τη Microsoft Inc. Επίσης, οι πληροφορίες που κοινοποιούνται στην ιστοσελίδα μας, κοινοποιούνται σε μια τρίτη εταιρεία η οποία συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται στην ιστοσελίδα μας και τις αποστέλλει στη Medochemie.

Έχουμε λάβει μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι επεξεργαστές δεδομένων που λαμβάνουν πληροφορίες που κοινοποιούνται από τη Medochemie συμμορφώνονται πλήρως με το ΓΚΠΔ.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες σας και άλλα δικαιώματα σχετικά με τη διαχείριση αυτών των πληροφοριών

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς:

Το δικαίωμα σας να ενημερώνεστε και να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες

Υπάρχει διαφάνεια από μέρους μας ως προς τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών σας και των σκοπών για τους οποίους πρόκειται να τις χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι, εφόσον μας το ζητήσετε, να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο όλων των προσωπικών πληροφοριών σας που διατηρούμε και να σας ενημερώσουμε κατά πόσο αυτές οι πληροφορίες έχουν υποστεί επεξεργασία με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή. Εάν το ζητήσετε, μπορούμε να σας παρέχουμε αντίγραφα όλων των πληροφοριών που έχουμε στην κατοχή μας σχετικά με εσάς.

Το δικαίωμα διόρθωσης

Εάν τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ανακριβή ή ελλιπή, δικαιούστε να τα διορθώσετε.

Το δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»)

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ορισμένες περιστάσεις, όπως για παράδειγμα όταν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον.

Το δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να «αποκλείσουμε» ή να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων υπό ορισμένες περιστάσεις, όπως όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια αυτών των προσωπικών πληροφοριών ή όταν διαφωνείτε με την επεξεργασία τους. Ωστόσο, αυτό δεν θα μας εμποδίσει από το να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Θα σας ενημερώσουμε πριν από την άρση οποιουδήποτε περιορισμού.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

Με ισχύ από την 25 Μαΐου 2018, έχετε το δικαίωμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αποκτήσετε προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει (σε διαρθρωμένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή) και να τις επαναχρησιμοποιήσετε αλλού ή να μας ζητήσετε να τις μεταφέρουμε σε ένα τρίτο μέρος της επιλογής σας.

Το δικαίωμα εναντίωσης

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, και θα το πράξουμε, εκτός και αν μπορέσουμε να αποδείξουμε επιτακτικούς νομικούς λόγους οι οποίοι καθιστούν την επεξεργασία τους απαραίτητη.

Επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, καθώς και τυχόν απαραίτητα έντυπα και έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν σε σχέση με αιτήσεις που απορρέουν από τα παραπάνω δικαιώματα και διαδικασίες, είναι διαθέσιμες στο Εγχειρίδιο Δικαιωμάτων των Υποκειμένων των Δεδομένων της Medochemie, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας www.medochemie.com.

Η ικανοποίηση των αιτημάτων σας στη βάση της άσκησης των προαναφερθέντων δικαιωμάτων είναι δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι οι απαιτήσεις σας δεν είναι εν γένει αβάσιμες και/ή υπερβολικές. Σε περίπτωση που τα αιτήματά σας είναι αβάσιμα και/ή υπερβολικά, η Medochemie έχει το δικαίωμα να εφαρμόσει ένα λογικό τέλος για το κόστος το οποίο θα υποστεί.

Σε περίπτωση ατυχήματος που συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων, η Medochemie θα ειδοποιήσει τα θιγόμενα δεδομένα και την αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με την παραβίαση της ασφάλειας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Στην απίθανη περίπτωση που υπάρξει παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων ή σε περίπτωση που είστε δυσαρεστημένοι από το χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων, και πιστεύετε ότι ενέργειες που λήφθηκαν ήταν σε αντίθεση με τις διατάξεις του ΓΚΠΔ, μπορείτε να υποβάλετε παράπονο σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων ή στο Δικαστήριο .

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας αυτού του διαδικτυακού τόπου είναι: η Medochemie Limited, Ιδιωτική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με αριθμό εγγραφής HE7761, της οποίας το εγγεγραμμένο γραφείο και γραφείο εργασιών/λειτουργίας (operating office) βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 1-10, 3011, Λεμεσός, Κύπρος.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Κα Γιώτα Ανδρέου
Τηλέφωνο: 00357 25 852609
Ηλ. Ταχ: dpo@medochemie.com


COOKIES

Προγράμματα περιήγησης όπως Internet Explorer, Firefox, Google Chrome ή αντίστοιχα, είναι λογισμικά που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα και περιήγηση στην ιστοσελίδα μέσω αυτών.

Τα cookies είναι μικρές ποσότητες κειμένου που οι ιστοσελίδες στέλνουν στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να το βοηθήσουν να περιηγηθεί μέσω των σελίδων, οι οποίες περιλαμβάνουν συχνά ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, ένας υπολογιστής ζητά από τον υπολογιστή σας ή από μια κινητή συσκευή την άδεια να αποθηκεύσει αυτό το αρχείο στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας και να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες από αυτό. Αυτό επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου να διακρίνει εσάς από άλλους χρήστες του ιστότοπου.

Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται μέσω των Cookies περιλαμβάνουν την ημερομηνία και την ώρα των επισκέψεων, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, αν έχετε επισκεφτεί τον ιστότοπο προηγουμένως και ποιος ιστότοπος σας παρέπεμψε στην ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies απόδοσης για να παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο η ιστοσελίδα χρησιμοποιείται. Όλες οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε ανώνυμη μορφή και κανένα προσωπικό δεδομένο δε συλλέγεται αυτόματα από αυτή την ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιούμε cookies απόδοσης στην ιστοσελίδα με σκοπό:

  • Να βοηθήσουμε τη Medochemie να βελτιώσει την ιστοδελίδα, κατανοώντας ποιες σελίδες είναι δημοφιλείς.
  • Τον προσδιορισμό και τη διόρθωση σφαλμάτων.
  • Την παροχή στατιστικών στοιχείων για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα μας, ούτως ώστε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
  • Την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας του μάρκετινγκ μας.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, του λειτουργικού σας συστήματος και του τύπου του προγράμματος περιήγησης, αλλά όχι ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ή την ημερομηνία γέννησής σας. Πρόκειται για στατιστικά δεδομένα τα οποία χρησιμοποιούνται για την ανάλυση των μοτίβων περιήγησης του χρήστη, για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο και δεν ταυτοποιούν κανένα άτομο.

Τα cookies δεν μπορούν να εκτελεστούν ως κώδικες ή να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση ιών και δεν μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο. Δεν μπορούμε να διαβάσουμε οποιαδήποτε πληροφορία στον σκληρό σας δίσκο, ακόμη και αν αποθηκεύουμε cookies εκεί.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε cookies κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης και/ή της κινητής συσκευής σας έτσι ώστε να σας ειδοποιεί όταν λαμβάνετε cookies, όπως περεταίρω αναφέρεται κατωτέρω:

Τα δεδομένα που παράγονται μέσω cookies στην ιστοσελίδα της Medochemie μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

Απολύτως απαραίτητα:

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Εάν αποφασίσετε είτε να αρνηθείτε τη συγκατάθεση είτε να αποκλείσετε μεταγενέστερα τα cookies, ορισμένες πτυχές του ιστότοπου μπορεί να μην λειτουργούν σωστά, και ίσως να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο ή μέρος του ιστότοπου.

Απόδοση

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν μια ιστοσελίδα, για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκέπτονται οι επισκέπτες συχνότερα και εάν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος. Χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ένας ιστότοπος σε μελλοντικές εκδοχές.

Λειτουργικότητα

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε, όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και προσφέρουν μια πιο ενισχυμένη προσωπική εμπειρία.

Δεν επιτρέπουμε σε τρίτα πρόσωπα να διαφημίζουν στην ιστοσελίδα μας, αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους διαφημιστές στους οποίους επιτρέπεται από τους παρόχους υπηρεσιών υπηρεσιών Διαδικτύου να διαφημίζουν κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο.

Η Medochemie υποχρεούται εκ του νόμου να εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή σας για όλα τα είδη cookies που τοποθετούμε, πέρα από αυτά που είναι «απολύτως απαραίτητα».

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα Cookies σας;

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των cookies σας, με το να επισκεφθείτε τη λειτουργία Βοήθειας του προγράμματος περιήγησης, τις ρυθμίσεις της κινητής σας συσκευής ή μπορείτε να επισκεφθείτε το www.aboutcookies.org το οποίο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των cookies σε δημοφιλή προγράμματα περιήγησης. Η Medochemie δεν σχετίζεται με την ιστοσελίδα αυτή και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό της ή άλλως πως.

Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι τυχών τροποποιήσεις που γίνονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας όσον αφορά τα Cookies δεν επηρεάζουν μόνο τα Cookies από το www.medochemie.com αλλά και όλες τις άλλες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, εκτός εάν ληφθούν μέτρα για να καθορίσετε από ποιες ιστοσελίδες επιθυμείτε να αποκλείσετε τα Cookies. Αν αποφασίσετε να αποκλείσετε τα Cookies, οποιεσδήποτε προτιμήσεις σχετίζονται με αυτήν την ιστοσελίδα θα χαθούν.

Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού που μας βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Το Google Analytics μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε ποικίλες αναφορές (reports) σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, ούτως ώστε να μπορέσουμε να τη βελτιώσουμε.

Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies πρώτου μέρους (first-party cookies) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Ακολούθως, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να συντάξουμε αναφορές και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Το Google Analytics συλλέγει πληροφορίες ανώνυμα, καθιστώντας αδύνατο για εμάς να σας αναγνωρίσουμε. Αναφέρει τις τάσεις των ιστοσελίδων χωρίς να εντοπίζει μεμονωμένους επισκέπτες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Analytics μπορείτε να βρείτε στο «Google’s Developer Guides».

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics χωρίς να επηρεαστεί ο τρόπος με τον οποίο επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας - για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαίρεση ή την παρακολούθηση από το Google Analytics σε όλους τους ιστότοπους που χρησιμοποιείτε, επισκεφθείτε τη σελίδα «Google Analytics Opt-Out».

Θεωρούμε την Google ως τρίτο μέρος, επεξεργαστή δεδομένων, η οποία συμμορφώνεται πλήρως με τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές νομοθεσίες.

Η χρήση του ιστότοπού μας υποδηλώνει ότι αποδέχεστε τη χρήση των cookies μας. Εάν τα απενεργοποιήσετε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί ο ιστότοπός μας.

Άλλες ιστοσελίδες

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες στον Όμιλο Εταιρειών Medochemie. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες του Ομίλου Εταιρειών Medochemie.

Εάν γίνει εκτροπή σε ιστότοπο τρίτου μέρους, παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η Πολιτική Cookie δεν εφαρμόζεται. Οι άλλοι ιστότοποι θα διαθέτουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ασφάλεια

Η Aσφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Αν και καταβάλλουμε τις μέγιστες προσπάθειες να χρησιμοποιήσουμε εμπορικώς αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Σε περίπτωση παραβίασης αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να αναφέρουμε την παραβίαση στις αρμόδιες αρχές και να σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν και/ή όπως περαιτέρω προβλέπεται στο ΓΚΠΔ.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Cookie ισχύουν από τις 25 Μαΐου 2018 και θα παραμείνουν σε ισχύ, με εξαίρεση τυχόν αλλαγές στις διατάξεις τους στο μέλλον, οι οποίες αλλαγές θα ισχύουν αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους σε αυτήν τη σελίδα.

Επιφυλάσσουμε το δικαίωμα να αναβαθμίζουμε ή να τροποποιούμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Cookie ανά πάσα στιγμή και θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Cookie. Η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας μετά την δημοσίευση οποιωνδήποτε τροποποιήσεων στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Cookie σε αυτή τη σελίδα συνίσταται σε παραδοχή και/ή αναγνώριση από μέρους σας των τροποποιήσεων και σε συγκατάθεσή σας να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από την τροποποιημένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Cookie.

Οι διατάξεις του παρόντος εγγράφου δεν είναι εξαντλητικές και η Medochemie πρέπει ανά πάσα στιγμή να εξασφαλίζει πλήρη συμμόρφωση με το ΓΚΠΔ. Εάν οποιαδήποτε διάταξη είναι ή στο μέλλον καταστεί αντίθετη με τις διατάξεις των Εθνικών και Ευρωπαϊκών νομοθεσιών, η διάταξη αυτή δε θα λαμβάνεται υπόψη και η νομοθεσία θα υπερισχύει.

Medochemie Limited
20 Μαΐου 2018