13 Υπερσύγχρονες
Παραγωγικές Μονάδες

Οι Δραστηριότητές Μας

Με γνώμονα την κουλτούρα της αξιολογης παροχης υπηρεσιων , είμαστε μια ομάδα που ενδιαφέρεται για τους πελάτες, και τους ανθρώπους μας. Οι επιχειρήσεις μας επεκτεινονται σε 107 χώρες σε όλο τον κόσμο, προμηθεύοντας προϊόντα μέσω ενός ευρέος φάσματος δραστηριοτήτων:
• Προώθηση ή συν-προώθηση των επώνυμων προϊόντων μας μέσω των γραφείων μας στο εξωτερικό ή των αντιπροσώπων μας.
• Licensing in and out  διαφορετικών προϊόντων.
• Supply προϊόντων μέσω διαγωνισμών για κυβερνήσεις και οργανισμούς.
• Contact manufacturing συμβολαίων για τους συνεργάτες μας.
Η εταιρεια μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των  ανθρώπων μας , των διαδικασιων μας και στον εξοπλισμό προκειμένου να προσφέρει αξιοπιστία στους πελάτες μας. Θέλουμε να είμαστε συνεργάτες  επιλογής, αναγνωρισμένοι για την αρτια εξυπηρετηση των πελατών μας και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Ο κόσμος της Medochemie

Αναπτύσσουμε, κατέχουμε άδειες παραγωγής, παρασκευάζουμε, εμπορευόμαστε και διαθέτουμε στην αγορά επώνυμα γενόσημα και Super-γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς επίσης και προϊόντα δικής μας ευρεσιτεχνίας.

Μονάδες παραγωγής

Οι 13 ξεχωριστές μονάδες παραγωγής μας έχουν σχεδιαστεί και λειτουργούν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής, όπως υπαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή 'Ένωση και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Διασφάλιση ποιότητας

Στη Medochemie θεωρούμε ευθύνη μας να καθορίσουμε και να ακολουθούμε τις πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.